Philips OneBlade Original Blade QP620-50 Vervangmesjes Body Kit 2 stuks

Philips
PH0315
8710103831631
Bestel
  • Beschrijving

Trim, scheer en style haar van elke lengte met de Philips OneBlade Original Blade QP620/50. Het OneBlade-mesje met dubbel beschermingssysteem (gladde coating en afgeronde uiteinden) beweegt 200x per seconde, voor een effectieve en comfortabele trim- of scheerbeurt. In deze Body Kit krijg je één Original Blade voor je gezicht, één Original Blade voor je lichaam, een lichaamstrimkam (3 mm) en een huidbeschermingskap voor extra bescherming op gevoelige gebieden. De OneBlade-mesjes zijn ontworpen voor langdurig gebruik, elk mesje gaat tot 4 maanden mee*.

Belangrijkste kenmerken OneBlade QP620/50

Vervang het mesje om de vier maanden voor het beste resultaat.*

Opklikbaar huidbeschermingssysteem voor gevoelige gebieden

Plaats het huidbeschermingssysteem voor een extra laag bescherming bij gevoelige gebieden.

Eenvoudig trimmen in elke richting (3 mm)

Plaats de lichaamskam (3 mm) voor een gemakkelijke trimbeurt in iedere richting

Duurzame OneBlade

De messen zijn ontworpen voor langdurige prestaties. Voor behoud van een optimaal resultaat hoeft u elk mes slechts om de 4 maanden te vervangen*. Het vervangen is eenvoudig en moeiteloos.

Unieke OneBlade-technologie

De Philips OneBlade heeft een revolutionaire nieuwe technologie die is ontworpen voor de styling van gezicht- en lichaamshaar. De OneBlade kan haar van elke lengte trimmen, scheren en stylen. Dankzij het dubbele beschermingssysteem – een glijcoating en afgeronde uiteinden – wordt scheren gemakkelijker en comfortabeler. Het scheerapparaat heeft een snelbewegend mesje (200x per seconde), wat zeer effectief werkt, zelfs bij langere haren.

Geschikt voor

OneBlade (QP25xx)

OneBlade (QP26xx)

OneBlade Pro (QP65xx)

OneBlade Pro (QP66xx)

* Elk mes gaat tot 4 maanden mee voor de beste scheerervaring. Op basis van 2 volledige scheerbeurten per week. Het daadwerkelijke resultaat kan variëren.