verzenden 02

Bezorgen

Voor 12:00 uur Besteld: Volgende Werkdag in Huis

Saleforall.nl levert supersnel.

Producten die op voorraad zijn worden na bestelling en betaling voor 12:00 uur de volgende werkdag geleverd. Wij versturen uw pakket nadat de betaling is ontvangen. De snelheid van uw verzending hangt dus ook af van de wijze waarop u betaalt -hier vindt u informatie over de lever snelheid bij verschillende betaal methoden.

Betaalwijze Verzenden
= iDeal-betaling Op een werkdag voor 12:00 uur besteld, volgende dag in huis.

= Pay pal Op een werkdag voor 12:00 uur besteld, volgende dag in huis.

= Overschrijving Afhankelijk van uw bank tussen de 2 en 4 werkdagen in huis

Handtekening Voor Ontvangst:
Verzendingen worden altijd verstuurd met handtekening voor ontvangst door Postnl . Dat betekent dat alleen de afzender het pakket in ontvangst mag nemen. Zo weet u zeker dat het pakket door de juiste persoon wordt ontvangen.

Wanneer Kan Ik Mijn Bestelling Verwachten?
Hieronder vindt u een overzicht van de dagen waarop u uw bestelling kunt ontvangen. De hieronder genoemde bezorg dagen zijn indicatief en zijn alleen van toepassing op bestellingen waarvan de producten voorradig zijn en waarvan wij de betaling hebben ontvangen.

Besteld Op > maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag

Bezorgd Op > dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag dinsdag dinsdag

Postnl zorgt voor de verdere afhandeling van uw bestelling.
Het kan natuurlijk gebeuren dat in dit proces wat mis gaat. Hiervoor hebben wij de volgende helpteksten gemaakt zodat u snel en overzichtelijk kunt zien wat u kunt doen wanneer iets niet naar wens is.
Ook vindt u hier onderwerpen zoals levertijd, bezorgkosten e.d.

Traceer Uw Bestelling (Track And Trace )
Nadat wij uw product hebben verstuurd, versturen wij eveneens een Track and Trace code. Met deze track and trace code kunt u het verloop van uw bestelling volgen. Zo weet u precies waar uw pakket zich bevindt en wanneer deze ongeveer is te verwachten. Deze track and trace code ontvangt u als een link in een e-mail bericht. Door hier op te drukken komt u automatisch terecht op de pagina van Postnl waar de bestelling gevolgd kan worden. Heeft u uw pakket code bij de hand, dan kunt u deze hier: https://mijnpakket.postnl.nl/inbox invullen.

Wat moet ik doen als de bestelling niet volledig is aangekomen?
Neem contact op met ons. Dit kan op twee manieren:
- Bellen naar:0655913553
- E-mailen naar: klantenservice@saleforall.nl

Kan ik ook op mijn werk laten bezorgen?
Dat kan, dit doet u door op onze kassa pagina met vinkje aan - Levering op een ander adres - en bezorg adres in te vullen. Bij het bezorg adres vult u dan het adres van uw werk in, vergeet daarbij niet uw naam in te vullen zodat ze op uw werk ook weten voor wie het pakketje is.

Wat zijn de bezorgkosten?
Verzendingen worden altijd verstuurd met handtekening voor ontvangst door Post nl . Dat betekent dat alleen de afzender het pakket in ontvangst mag nemen. Zo weet u zeker dat het pakket door de juiste persoon wordt ontvangen.
op dit moment prijs van aangetekende post van 0 tot 10 kilo is 8.60 € ,
klanten betalen 5.99 € ,de rest betalen wij ,
voor bestelling boven 60 € reken wij geen verzend kosten,België en Duitsland rekenen wij slechts  9,99 €

Gebied

Nederland

 5,99 € - vanaf € 60 gratis

Belgium -Duitsland

9,99 €

 

Kan ik ook een bepaalde afleverdag opgeven?
Ja, dat is ook mogelijk bij SaleForAll.nl. Op de kassa pagina kunt u onder uw de betaalwijze Betalen bij afhalen aanvinken en een gewenste lever dag opgeven. Bij afhalen kunt u gebruik maken van contant geld. Tevens is het mogelijk om uw betaling vooraf per bank of giro, Pay Pal of i Deal te voldoen. Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u dit aangeven. Houdt u er rekening mee dat het vooraf overmaken van het bedrag 3 werkdagen voor aflevering op onze rekening dient te zijn bijgeschreven.

Kan ik mijn pakketje ook ergens afhalen?
Helaas niet , wij hebben geen afhaal adres meer .