Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@saleforall.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Neem contact op met de klantenservice

Via de mail ontvangt u een Retourformulier

Vul het formulier in, vermeld je ordernummer.

Stuur het formulier + artikel retour naar het volgende postadres:

Saleforall.nl

Anni M.G. Schmidtweg 106

1321 LH Almere

Nederland

T: 06 55913553

info@saleforall.nl

klantenservice@saleforall.nl

KvK nr. 34109858

B.T.W. nr. NL 224136537B01

Wat te doen bij een verkeerde levering?

Heeft u een verkeerde levering ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice via mail; klantenservice@saleforall.nl; of telefoonnummer: 06 55913553  Onze medewerkers helpen u graag verder en lossen dit probleem direct met u op.

Wat te doen bij een defect product binnen de garantie periode?

Op alle elektronische producten heeft u tenminste 1 jaar garantie. Stuur het defecte product retour met een kopie van uw factuur en het ingevulde retourformulier.

Welke producten kan ik niet retourneren? 

Enkele uitsluitingen voor retourzendingen zijn verbruiksartikelen die al geopend zijn, mak-up en gezichtscreme waar de verzegeling van verbroken is of die al gebruikt zijn en uit de verpakking gehaald zijn. Deze producten kunnen niet worden geretourneerd.