Richardson Sheffield Aspero Santokumes

Richardson
RI0124
Bestel
  • Beschrijving
lemmetlengte (cm) 17,5materiaal lemmet messenstaalmateriaal handvat kunststofDit Richardson Sheffield Aspero Santokumes is een Japans type mes waar je zeer precies mee kunt werken en jouw vlees of groenten flinterdun mee kunt snijden. Door de groeven in het lemmet blijft het voedsel niet aan het lemmet plakken, wat de accuratesse ten goede komt. De lengte van het lemmet is 17,5 cm. De totale lengte van het Santokumes is 30,5 cm.Het merk Richardson Sheffield staat garant voor innovatieve producten van hoge kwaliteit. De ontwerpen van het merk zijn origineel en onmisbaar in de hedendaagse keuken.
De Aspero messen combineren stijl met functionaliteit. Met het gestroomlijnde heft en de mat afgewerkte, taps toelopende lemmet hebben de messen alles wat je van Richardson Sheffield keukenmessen mag verwachten.

Lemmet
Het lemmet van deze messen is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij messenstaal. Het taps toelopende lemmet loopt geheel door in het heft. Dit zorgt voor betere stabiliteit, duurzaamheid en voor meer precisie tijdens het snijden.

Heft
Het Santokumes heeft een ergonomisch ontworpen en licht gebogen heft, waardoor je veilig en comfortabel kan werken.

Kwaliteit
Kwaliteit staat bij Richardson Sheffield hoog in het vaandel. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij messenstaal waardoor ze een hoge weerstand tegen corrosie (weerstand tegen roest) hebben, wat de producten ook geschikt maakt voor de vaatwasser. Voor onderhoudsinstructies zie de verpakking of de website van Amefa. De producten van Richardson Sheffield staan garant voor jarenlang plezier.

Over Amefa
Amefa staat voor “Apeldoornse Messenfabriek” en is opgericht in 1931. Inmiddels is Amefa uitgegroeid tot een van Europa’s belangrijkste leveranciers van bestek, keukenmessen en aanverwante tafel en keukenbenodigdheden. De onderneming Amefa voert verschillende merken, waaronder Amefa, Richardson Sheffield, Cuisinox en Paul Wirths. Het hoofdkantoor van Amefa is gevestigd in Apeldoorn, maar beschikt ook over eigen vestigingen in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Polen en Hongkong en verkoopt haar producten in meer dan 50 landen wereldwijd.