Dr Beckmann Vlekkenduivel Smeervet-Olie

Dr Beckmann
DB0256
Bestel
  • Beschrijving

Dr Beckmann Vlekkenduivel Smeervet & Olie is een vlekverwijderaar voor het verwijderen van vlekken van bijvoorbeeld hars, kaarsvet, smeervet, smeerolie, teer of schoensmeer. De formule met anti-vet complex is er specifiek op gericht industriële en huishoudelijke vetten en oliën aan te pakken. Hierbij worden de vlekken eerst losgemaakt om ze vervolgens te verwijderen. Daarbij worden de kleuren en weefsels niet aangetast. Bovendien is het geschikt voor wasbaar en niet-wasbaar textiel.

Dr Beckmann Vlekkenduivel Smeervet & Olie:

- met anti-vet complex;

- verwijdert zowel smeervet, hars, kaarsvet en industriële oliën als teer- en kaarsvetvlekken;

- ook geschikt bij vlekken van schoensmeer en fiets- of motorolie;

- geschikt voor wasbaar en niet-wasbaar textiel;

- spaart kleuren en weefsels.

Hoe te gebruiken?

1. Maak de vlek door en door nat met de Vlekken­duivel­vloeis­tof. Dek de vlek af en laat de vloeistof inwerken - maar niet indrogen - tot de vlek opgelost of losgekomen is.

2. Dep de plaats van de vlek grondig af met een doek.

3. Was het textiel zoals u gewend bent.

Waarschuwingen

Niet geschikt voor leer, functionele kleding en tapijten. Verwijder kaarsvet niet door te strijken. De hoge temperaturen fixeren kleurpigmenten namelijk in het weefsel. Hoe eerder u de vlek behandelt, hoe makkelijker hij te verwijderen is. Behandel de vlek altijd vóór het wassen. Test van tevoren de kleurechtheid en de bestendigheid van het textiel op een onopvallende plaats. Laat met Vlekkenduivelvloeistof behandelde vlekken niet indrogen. Neem de wasvoorschriften in uw textiel in acht. Behandel vlekken niet niet op gevoelige oppervlakken. Gebruik een geschikte ondergrond. Bijvoorbeeld een schoteltje of een schone doek.