Philips Sonicare ProResults Opzetborstels HX6014-07 set van 4

PH0233
Bestel
  • Beschrijving

Deze borstelkop is speciaal ontworpen om plaque elke dag effectief te verwijderen. Dankzij het unieke ontwerp van plaquebesturing helpt deze borstelkop van Philips tandplak tot 6 keer beter te verminderen dan met een normale tandenborstel. Op deze opzetborstel zitten de hoogwaardige haren dicht bij elkaar om plaque efficiënt te kunnen verwijderen. Door de speciaal gebogen borstelharen kun je gemakkelijk de achterkant van je mond bereiken. Deze sonische beweging creëert dynamische fluïdumkrachten die vloeistof diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand duwen voor superieure maar zachte reiniging elke keer weer.

In het begin is dit misschien niet merkbaar, maar de borstelkoppen worden geleidelijk zachter en slijten na een paar maanden van normaal gebruik. De blauwe verkleurende borstelharen worden langzaam wit en helpen je te zien wanneer het tijd is voor een nieuwe opzetborstel. Vervang de opzetborstel om de drie maanden voor een optimaal resultaat.

Geschikt voor de volgende modellen: 2-serie voor verwijdering van tandplak, 3-serie voor gezond tandvlees, DiamondClean, EasyClean, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare +, voor kinderen, HealthyWhite.