Zensect Anti- Insect Spray 40% Deet 60ml

Zensect
ZE0218
Bestel
  • Beschrijving

Beschermt de gebruiker gemiddeld 8 uur tegen steken van huismuggen, malariamuggen en gele koortsmuggen en 4 uur tegen tekenbeten

instructies:

Breng het product spaarzaam en voorzichtig aan op onbedekte delen van het lichaam; verspreid het product gelijkmatig over de huid. Draag een lange broek en / of shirt met lange mouwen. Niet aanbrengen onder kleding. Houd de spuit ten minste 15 cm van de huid en spuit niet rechtstreeks in het gezicht. Wanneer het product in combinatie met zonnebrand wordt gebruikt, breng dan eerst de zonnebrand aan en wacht 30 minuten voordat u het product aanbrengt. Om het gezicht tegen beten te beschermen, breng eerst wat medicijnen aan in de handpalmen en spreid het over het gezicht. Niet gebruiken bij kinderen ouder dan 13 jaar. Gebruik niet meer dan eenmaal per dag. Vermijd contact met ogen, slijmvliezen, neus en lippen en beschadigde huid.

DEET werkt tegen stekende insecten (muggen, vliegvliegen) en teken.

DEET is geschikt voor tropische bestemmingen waar het risico op malaria, dengue (knokkelkoorts) en gele koorts bestaat, en ook voor Europese gebieden (ook voor stedentrips).

Het percentage DEET is bepalend voor de duur van de werking van het insectenverdrijvend middel.

Merk: Zensect Inhoud: 60 ml.De Zensect-producten zijn gebaseerd op DEET. Face & Body.