Action Pro 1080P WIFI Ultra HD Sports Camera

AC0167
Bestel
  • Beschrijving
- Waterdichte HD camera
- Installeer op elk voertuig, huisdier of roer
- HD kwaliteit tijdens Skiën, zwemmen, etc.
- Gratis 5 accessoires
- O.a Helmriem, Waterdichte doos, USB-kabel, enz.
- Prachtig LCD scherm
- Eenvoudige montage
- Maak de mooiste beelden!
- Veilig en sterk


Specificaties

- Ingebouwde microfoon
- Input / output: USB
- Batterij duurt ongeveer 90 minuten
- Bewijs van het water: 30m onder water tot 1 uur
Accessoires inbegrepen:
- Handgreep
- Helm mount
- Waterdichte behuizing
- Verbanden
- Klem
Frames per seconde:
Video resolutie:
- Bij (1920x1080) draait deze met 30 Fps.
- Bij (1280x720) draait deze met 60 Fps.
- En bij (640x480) draait deze met 30 Fps.

Omschrijving

Installeer deze HD camera op elk voertuig, huisdier of helm en maak de mooiste beelden tijdens het parachutespringen, skiën, varen met de boot, snorkelen, rondjes op het circuit met uw motor terug willen kijken. Deze camera is geheel water en stofdicht, dus niets houdt je tegen! Met de stevige behuizing kan deze camera zeker tegen een stootje. Als u te water gaat of echt de modder op gaat zoeken spoelt u deze gewoon onder de kraan.

In camera land is een enorm veel te koop en om teleurstelling te voorkomen bieden wij u het allerbeste van dit moment aan. Deze compacte sportcamera schiet video's namelijk in volledige HD 1080P kwaliteit. Zo kun je de filmpjes ook nog steeds haarscherp op je grote flat screen laten zien aan vrienden en familie. Als je echt spectaculaire avonturen beleefd is, is het net alsof de camera man van Discovery Chanel daarbij aanwezig was.

Het monteren van deze Action Sport Camera is zeer eenvoudig en met de enorme diversiteit aan bevestigingsmaterialen montert u deze in enkele seconden op elk voertuig, helm, huis of gewoon aan uzelf. Daarnaast is door middel van het scherm en de drukknoppen het instellen van de camera kinderspel. Via de meegeleverde kabel kijkt u uw opgenomen video's direct terug op elk gewenst medium. De set is direct klaar voor gebruik, niet voor niets, wij leveren u geheel gratis 5 accessoires, namelijk: waterdichte doos, stuurklem, helm, lenskapje en USB-kabel.

Van u deze camera nu inzet als dashboard camera, uw bizarste stunt vast willen leggen op uw met roketmotoren aangedreven trekker van de camera die tijdens het skiën u zal verbazen staan ​​van de hoge kwaliteit.