Twinga Bin afvalbak 45 Ltr grijs

TW0165
Bestel
  • Beschrijving
Deze Twinga Vuilbak met een inhoud van 45 liter van Sunware is een echte klassieker onder de afvalbakken! De Twinga Vuilbak is vanwege de ronde vormgeving en handige flipdeksel gemakkelijk te plaatsen overal in huis. Deze 45 liter variant is stijlvol door zijn eenvoud. Het is de grootste in dit productlijn en daardoor geschikt voor grotere hoeveelheden afval. Hij kan dus prima in grotere of intensief gebruikte ruimtes worden geplaatst. De grijze kleur is perfect te combineren met elk interieur! Met deze blauwe kleur fleur je de kamer een beetje op!

Daarnaast zijn onze Twinga Prullenbakken allemaal uitgevoerd met een speciale ring aan de binnenzijde van de bak om uw vuilzak aan te bevestigen. Zo blijft de vuilzak onzichtbaar wanneer de vuilbak gesloten is. Dat oogt netter en geeft een prettig opgeruimd gevoel. Iedere vuilzak van 40 liter meer verleden in deze vuilbak.

Deze Twinga 45 liter Vuilbak wordt geleverd met een zogenoemd 'flip' deksel welke een aantal belangrijke voordelen biedt:
● De deksel kan verticaal geopend worden. Zo houd je beide handen vrij waardoor je een stuk makkelijker je afval kan wegwerpen.
● Voorzien van een ergonomische handgreep.
● Grote inwerpopening.

Over Sunware
Een passende oplossing bieden voor elk opbergprobleem in en om het huis, is de centrale vraag waar Sunware zich elke dag mee bezig houdt. Goed doordachte producten en concepten, die in specifieke opbergbehoeften worden voorzien, en geven daardoor een opgeruimde gevoel. Van slaapkamer tot garage, voor elke opbergprobleem is Sunware's producten een oplossing te vinden. Dat is perfect georganiseerd!