Philips Sonicare elektrische tandenborstel duo HX6232-41

PH0134
Bestel
  • Beschrijving
De Philips Sonicare HX6232 / 41 duo verwijdert tandplak en maakt buitengewoon goed schoon tussen de tanden wat de gezondheid van de tandvlees aanzienlijk verbeterd heeft.
Het tandenborstelmerk Philips Sonicare wordt wereldwijd het meest aanbevolen door tandheelkundige professionals. Met de elektrische tandenborstels van Philips Sonicare wordt je op dezelfde manier als een handtandenborstel, omdat ze dezelfde ovale vorm hebben, daarnaast geniet je van de voordelen waar een moderne elektrische tandborstel over beschikt.
 
Eigenschappen
Verbeterd de gezondheid van tandvlees
Zorgt voor wittere tanden
Superieure reiniging
Aanbevolen door tandarts
Snelheid: 31.000 poetsbewegingen per minuut
Verwijderd tot 7 keer meer tandplak
Heeft een handige timer met 2 standen (Smartimer en Quadpacer)
 
In gebruik
Het advies is om de opzetborstels minimaal om de 3 maanden te vervangen. In het begin is het misschien niet merkbaar, maar opzetborstels worden geleidelijk aan zachter en slijten na enkele maanden normaal gebruik. De opzetborstels zijn makkelijk te vervangen met het kliksysteem. U kunt natuurlijk ook variëren in opzetborstel, welke opzetborstel u moet hebben hangt af van uw persoonlijke behoefte. De borstels die je bij de Sonicare tandenborstels krijgen, heet ProResults, dit is ideaal als je voor de eerste keer dat je met een Philips tandenborstel gaat poetsen.
Poetstijd volledig opgeladen: Tot 2 weken
Batterij-indicator
Ergonomisch handvat