Air Wick V.I.Poo Princess Rose Toiletparfum

AirWick
AI0106
Bestel
  • Beschrijving
ProductbeschrijvingAirwickAlle productspecificatiesStelt u eens voor, u bent op visite en moet een grote boodschap doen. Op deze WC is niets aanwezig om uw verstikkende damp te bedwelmen. U weet dat er al iemand in de rij staat te wachten om na u de troon te betreden. Hoe gênant…

Geen nare geurtjes meer achterlaten na een toiletbezoek?

Als u geen nare geurtjes meer wilt achterlaten na een toiletbezoek hebben wij de perfecte oplossing.
Gebruik V.I.Poo toiletparfum voordat u naar het toilet gaat. Door enkele keren met V.I.Poo toiletparfum in de toiletpot te sprayen, vormt de speciale formule van V.I.Poo toiletparfum een filter op het water. Dit dunne laagje vangt nare geurtjes op onder de laag, voordat deze zich kunnen verspreiden. Niet alleen zorgt deze filter ervoor dat de nare geurtjes van uw "boodschap" onder de filter blijven, maar laat bovendien een aangename geur vrij.

Zo laat V.I.Poo toiletparfum King Lemon een aangename parfum vrij van frisse citrusgeuren.

Hoe gebruik je V.I.Poo Toiletparfum?

Stap 1: Pschitt
Begin met het flesje goed te schudden. Voordat je de troon gaat betreden, spuit je de V.I.Poo toiletparfum 4 tot 6 keer op het water in de toiletpot. Er zal zich een beschermlaag vormen die de nare geurtjes onder het wateroppervlak houdt.

Stap 2: Go
Ga zitten om uw behoefte te doen en ruik enkel een parfum op basis van natuurlijke essentiële oliën: niemand zal ooit iets weten!

Dus: Even sprayen op het water, geen geurtjes meer voor later!