Fruit Juice Waterfles met fruitfilter paars

FR0011
Bestel
  • Beschrijving
Gezond en lekker water drinken
Water drinken is belangrijk, maar veel mensen vinden het moeilijk om voldoende water te drinken. Sapjes en frisdranken zijn vaak toch een stuk lekkerder. Maar helaas een stuk minder gezond. Met deze waterfles met infuser geef jij je water een heerlijk en verfrissend smaakje. Lekker, en ook nog eens erg gezond! Daarbij kun je je eigen smaak samenstellen. Zo maak jij je eigen vitaminewater. Je kunt er niet alleen fruit in doen, je kunt ook kiezen voor groente of kruiden. Zo krijg je verschillende smaaksensaties. Voor elke dag een ander smaakje. Lekker voor de variatie! En elk flesje bevat 0 calorieën!
Met handige drinktuit
De waterfles is gemaakt van zeer helder, sterk tritan en heeft een inhoud van 700 ml. De handige, afsluitbare drinktuit zorgt ervoor dat je makkelijk uit de fles kunt drinken. Dit bij elkaar maakt de waterfles ideaal om mee te nemen naar je werk, sportschool, strand of waar naartoe dan ook.
Hoe werkt het?
Het werkt heel simpel! Je doet wat stukjes fruit en/of groenten in het daarvoor bestemde compartiment. Vervolgens vul je de fles met water. De smaak van het fruit trekt in het water en zo heb jij een heerlijk zelfgemaakt en gezond drankje! Geen suikers toegevoegt en geen kleurstoffen. Je kunt natuurlijk wel door wat kruiden toe te voegen een extra smaak creëren. Of wat kleine ijsblokjes toevoegen. Laat je fantasie de vrije loop en mix je eigen flavoured water. De fles is makkelijk mee te nemen.